maandag 14 november 2016

Voller Haar Kan Altijd! Een Stappenplan


Niet iedereen is gezegend met een volle, gezonde haardos. Met de juiste voeding en producten is er wel iets te doen aan dun, breekbaar haar of aan haaruitval. Dun haar kan aangeboren zijn, maar ook later optreden.
Voller Haar Kan Altijd

Teveel stress kan invloed hebben op het haar.


Hormonale veranderingen en leeftijd spelen tevens een rol. Een ongezonde leefstijl heeft een nadelig effect op de conditie van ons haar, huid en nagels. Probeer te zorgen voor een evenwichtig leven.

Formule: Nashi Argan Conditioner is verrijkt met een blend van bijzondere natuurlijke elementen, gecertificeerd als organisch van origine (Argania Spinosa Kernel Olie) en organische lijnzaadolie (Linum Usitatissimum Olie).

Gezond voor het haar, want vrij van sodium chloride, fosfaten, sulfaten en parabenen, garandeert een erg zachte behandeling en verhoogt een natuurlijke weerbaarheid.

Hoe werkt het? De caroteno├»den in de capsules nestelen zich in de huid en hebben een directe invloed op het bruiningsproces. Andere ingredi├źnten (L-fenylalanine, L-tyrosine, foliumzuur, koper en PABA) stimuleren de aanmaak van melanine, wat je huid een bruine kleur geeft.

Tot slot bevatten de BronzeStim capsules verschillende antioxidanten die je huid zullen beschermen tegen roodverbranding.

Gebruik je vaak een borstel?

Gebruik je vaak een borstel? Kijk uit!


Wees voorzichtig waarmee je je haar in model brengt. Wanneer je een borstel gebruikt, neem dan een natuurlijk borstel van fijn haar. Deze zijn nuttig om de talg over je haar te verdelen (de natuurlijke beschermende olie van je haar) en om lossen haren te verwijderen.

Als je haar zo dik is dat een bortsel van fijnhaar er niet door geraakt, dan zijn er verschillende gladde houten borstels op de markt die vriendelijk zijn voor je haar.
Dun haar verschilt qua dikte en structuur in vergelijking met dik en normaal haar. Hierdoor ondervinden mensen met fijn en dun haar vaak problemen bij het dagelijks in model brengen van het haar.

Het is slap, futloos en wanneer niet de juiste producten gebruikt worden, valt het haar vaak plat langs het hoofd. Volume en veerkracht zorgen ervoor dat uw kapsel beter blijft zitten. Deze eigenschappen vindt u in speciale shampoos voor fijn en dun haar. Wanneer we het hebben over haarverzorging bij dun haar, spreken we van less is more”.

Het gebruik van te veel shampoo tijdens een wasbeurt maakt uw haar juist zwaar waardoor het plat gaat zitten. Voor een goede haarverzorging is het belangrijk om de juiste shampoo en conditioner voor fijn en dun haar te gebruiken en onderstaande tips op te volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten